2022 eTwinning Ulusal Kalite Etiketi Ödüllerimiz

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Nimet EZGİN'in yürüttüğü "Şimdi Oyun Zamanı" eTwinning projesi ile İngilizce Öğretmenimiz Gamze KAYA'nın yürüttüğü "Coming Soon" ve "Yeşil Bir Dünya İçin (For a green world)" eTwinning projeleri Ulusal Destek Servisi tarafından Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmişlerdir. Kurucularımıza, proje ortaklarımıza, okul idarecilerimize, öğrencilerimize, velilerimize, değerli UDS ekibine, proje yürütücüleri Beden Eğitimi öğretmenimiz Nimet EZGİN ile İngilizce öğretmenimiz Gamze KAYA ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

10.08.2022 254

eTwinning Öğrenci Kalite Etiketi Ödüllerine öğrencilerimiz EBA portfolyo kısmından ulaşabilir. Kendilerini tebrik ediyoruz.

10-08-202210-08-202210-08-2022