"Coming Soon" İsimli eTwinning Projemizde Öğrencilerimiz Geleceğin Mesleklerinden NFT Tasarımcılığını İnceledi

"Coming Soon" isimli eTwinning projemizde öğrencilerimiz geleceğin mesleklerinden NFT Tasarımcılığı ile ilgili sunum hazırlayarak, ortak okulların hazırladığı sunumları incelediler.

28.01.2022 165

İngilizce öğretmenimiz Gamze KAYA tarafından yürütülen, ortağı olduğumuz "Coming Soon" isimli eTwinning projemizde öğrencilerimiz geleceğin mesleklerinden NFT tasarımcılığını inceleyerek sunum sayfasını hazırladılar. "Future Jobs" (Geleceğin Meslekleri) adlı çalışmada "Google Slides" uygulamasını kullanarak NFT tasarımcılığına dair araştırma yaparak bu mesleğin özelliklerini paylaşan öğrenciler, sonrasında sunumlarını gerçekleştirdiler. Proje ortağı okulların da çalışmalarını inceleyen öğrencilerimiz geleceğin meslekleri hakkında fikirler edindiler.

Beyin fırtınası, fikir paylaşımları, Google slides üzerinde çalışmalar, sunum çalışmalarını bir bütün olabilerek izleyebileceğiniz videomuz için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz: