"No Barriers for eTwinners" İsimli Projemizde İlk Uluslararası Öğrenci Buluşması Polonya ile Gerçekleştirildi.

17.12.2020 173

İngilizce Öğretmeni Gamze KAYA rehberliğinde ortağı olduğumuz "No Barriers for eTwinners" isimli eTwinning projesinde 11 Kasım 2020 tarihinde uluslararası ilk buluşma Polonya "Szkoła Podstawowa im. gen Józefa Bema w Rzekuniu"'ndan Waldemar Cymes ve öğrencileri ile Balıkesir Mehmet Azman Çavuş Ortaokulu İngilizce öğretmeni Demet KOÇOĞLU ve öğrencileriyle gerçekleştirildi. Öğretmenler ve öğrenciler kendilerini tanıttı. Lehçe "cześć" (merhaba), "jeść" (yemek) ve "dzień dobry" (günaydın) kelimeleri öğrenilerek, Türkçe karşılıkları Polonyalı öğrencilerle paylaşıldı. Polonya Bağımsızlık Günü ve 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Günü hakkında paylaşımlarda bulunuldu. Buluşmada emeği geçen No Barriers for eTwinners proje kurucularından Mehmet Azman Çavuş Ortaokulu İngilizce öğretmeni Demet KOÇOĞLU ile  Szkoła Podstawowa im. gen Józefa Bema w Rzekuniu öğretmenlerinden Waldemar CYMES'a teşekkür ederiz.

Toplantımızdan kareler:

17-12-202017-12-2020