No Barriers for eTwinners Projemizde İkinci Uluslararası Öğrenci Buluşmamızı Slovakya ile Yaptık

No Barriers for eTwinners Projemizde İkinci Uluslararası Öğrenci Buluşmamızı Slovakya ile Yaptık

Okulumuzun ortağı olduğu "No Barriers for eTwinners" isimli uluslarası eTwinning projemiz kapsamında ikinci buluşma gerçekleşti.

19.03.2021 154

Okulumuzun ortağı olduğu "No Barriers for eTwinners" isimli uluslarası eTwinning projemiz kapsamında ikinci buluşma gerçekleşti. Projede yer alan öğrencilerimiz proje ortaklarımızdan Slovakya ZŠ Bernolákova okulundan Darina Babjačková, Kayseri'den proje ortağımız Osman Hilmi Kalpaklıoğlu Ortaokulundan Tuba Keçepeten ve öğrencileri ile internet üzerinden buluştu. 2 Aralık 2020 tarihinde gerçekleşen bu buluşmada ilk olarak öğretmenler kendilerini tanıttı. Ardından öğrenciler kendilerini tanıtarak günlük rutinleri hakkında bilgiler verdiler. Sonrasında günlük rutinler hakkında Kahoot! oyunu oynayarak İngilizce kelime bilgilerini eğlenerek test ettiler. Öğrencilerimizden Rumeysa da bu yarışmada ilk üçte yerini aldı. Buluşmaya katılan öğrenciler ve öğretmenler Türkçe ve Slovakça dillerinde yer alan benzer kelimeleri telaffuz etmeye çalıştılar. Ahoj and Merhaba bu kelimelerden biriydi. Bu buluşmanın düzenlenmesinde emeği geçen;

Yozgat - Osmanpaşa Ortaokulu İngilizce öğretmeni Gamze Kaya'ya,

Kayseri -  Osman Hilmi Kalpaklıoğlu Ortaokulu İngilizce öğretmeni Tuba Keçepeten'e,

Slovakya -ZŠ Bernolákova okulu İngilizce öğretmeni Darina Babjačková'ya çok teşekkür ederiz. Buluşmamızdan anlar içeren videomuzu sizlerle paylaşıyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=tZwuw0eC4oc&t=169s