11 Kasım Milli Ağaçlandırma Gününde Hatay'a Hayat Olalım eTwinning Projesi ile Tohumlar Toprakla Buluştu

11.11.2020 175

Hatay'da çıkan orman yangınları nedeniyle  tahrip olan ormanlık alanları yeniden yeşillendirmek ve bir "eTwinning Ormanı" kurmak adına ülke genelinde başlatılan "Hatay'a Hayat Olalım" isimli sosyal sorumluluk projesine Osmanpaşa Ortaokulu olarak ortak olmuştuk.  11 Kasım "Milli Ağaçlandırma Günü" Kapsamında saat 11.11'de tohumlarımızı toprakla buluşturarak hem günün anlam ve önemine uygun hem de projemiz dahilindeki ilk çalışmamızı yaptık. Ayrıca öğrencilerimize köylerinde yetiştirmeleri için tohum dağıtımı da gerçekleştirdik. Filiz ÇİÇEK öğretmenimiz de 1. ve 2. sınıf öğrencileriyle meyve fidanlarını toprakla buluşturdu.

11-11-202011-11-202011-11-2020