8. Sınıf Öğrencilerimiz ile Lise Ziyaretleri Gerçekleştirdik

8. Sınıf öğrencilerimiz ile Okul Müdürümüz Ersan KURT ve Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Muammer GÖNÜLAL ile birlikte lise ziyaretleri gerçekleştirildi.

03.01.2023 62

Okul Müdürümüz Ersan KURT ve Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Muammer GÖNÜLAL rehberliğinde 8. sınıf öğrencilerimizle, 1895 yılında II. Abdülhamit döneminde beş yıllık nehari idâdî olarak açılan Yozgat İl Eğitim Tarihi Müzesini içinde barındıran Yozgat Lisesi, Yozgat Şehitler Fen Lisesi ve Yozgat Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyareti gerçekleştirilmiştir. Yozgat Lisesi Okul müdürü Mustafa TELLİ'ye, Yozgat Şehitler Fen Lisesi Okul Müdürü Mehmet Fatih BAŞKAL'a, Müdür baş yardımcısı Abdurrahman KIYAK'a, rehberlik eden Fen Lisesi öğrencilerine ve Yozgat Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Uğur KORKMAZ ile Müdür Başyardımcısı Ersan ŞAHİNER'e ilgilerinden ve paylaşımlarından ötürü teşekkür ederiz.

03-01-2023