OkuYoz Projesi Kasım Ayı Birincisi Öğrencimizin İl Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf YAZICI'yı Ziyareti

OkuYoz Projesi Kasım Ayı Birincisi Öğrencimiz Amine Asmin'in İl Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf YAZICI'yı Ziyareti

30.11.2021 165

Yozgat Valiliği himayelerinde hazırlanan Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen #OkuYOZ projesi dahilinde Kasım Ayı Cengiz Aytmatov'un Cemile adlı eseri ile ilgili yapılan kitap okuma yarışmasında birinci olan 7. Sınıf öğrencimiz Amine Asmin DURSUN, Velimiz Coşkun DURSUN, Türkçe öğretmenimiz İpek Pınar YILMAZ ve Müdür Yardımcımız Ersan KURT ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf YAZICI'yı ziyaret etti. Öğrencimiz Asmin'i tebrik ediyor, İl Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf YAZICI'ya, emeklerinden ötürü Türkçe öğretmenimiz İpek Pınar YILMAZ'a, proje bilgilendirmelerinde katkıda bulunan İngilizce öğretmenimiz Gamze KAYA'ya, projeye katılımımızı destekleyen Müdür yardımcımız Ersan KURT ve okul müdürümüz Fazlı ŞAHİN'e teşekkür ediyoruz.

30-11-202130-11-202130-11-202130-11-202130-11-2021

Kaynak: Yozgat İl Mem