Pembe Nisa'nın Polis Olma Hayali Gerçek Oldu

Pembe Nisa'nın Polis Olma Hayali Gerçek Oldu

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Melike ECE'nin girişimi ve Türk Kızılay'ın sosyal sorumluluk projesi doğrultusunda hayaline kavuşan Pembe Nisa, polis üniforması giyip Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezi'ni (POMEM) ziyaret etti. 

05.01.2023 407

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Melike ECE'nin girişimi ve Türk Kızılay'ın sosyal sorumluluk projesi doğrultusunda hayaline kavuşan Pembe Nisa, polis üniforması giyip Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezi'ni (POMEM) ziyaret etti. Polis adaylarıyla sınıfta derse katılan dinleyen Pembe Nisa, POMEM Müdürü Zafer Kişi'ye çiçek takdim etti. 

Öğrencimiz Pembe Nisa'nın polislik hayalini gerçekleştirme sürecinde emeği geçen Kızılay çalışanları ve gönüllülerine, Yozgat POMEM Müdürü Zafer KİŞİ, çok kıymetli komiserlerimize, polislerimize, polis okulu öğrencilerimize, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Melike ECE, Özel Eğitim Öğretmenimiz Berna AKÇA KOŞAR, Müdür Yardımcımız Nimet EZGİN, Müdürümüz Ersan KURT'a öğrencimize bu unutulmaz günü yaşattıkları için teşekkür ederiz. 

İlgili haber linkleri: 

https://www.kizilay.org.tr/Haber/SubeHaberDetay/7162 

https://www.haberturk.com/yozgat-haberleri/29896578-yozgatta-ozel-ogrencinin-polislik-hayali-bir-gunlugune-gercek-oldu 

https://www.youtube.com/watch?v=YKa-Bi38a1g&feature=youtu.be 

https://www.sondakika.com/amp/haber-yozgat-ta-ozel-ogrencinin-polislik-hayali-bir-15534991/ 

 

05-01-202305-01-202305-01-2023

Kaynak: ÇamlıkTV