Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması

03.01.2023 53

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında 24.11.2016 tarihinde imzalanan protokol kapsamında "Sağlıklı nesil sağlıklı gelecek yetenek yarışması" düzenlenecektir. Bu bağlamda;
1-Yarışmanın konusu "bağımlılık" olup ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde öğrenim gören öğrenciler tarafından görsel ve edebi kategorilerde hazırlanacak eserleri kapsayacaktır.
2- Yarışmaya görsel kategoride afiş, resim karikatür ve kısa video alanlarından; edebi kategoride ise kompozisyon, şiir, öykü, deneme veya anı alanlarından sadece birinden katılım yapılabilecektir. Bir öğrenci hem görsel hem de edebi kategoride başvuru yapabilecektir.
3- Tüm başvuru işlemleri snsg.yesilay.org.tr adresinden sistem üzerinden gerçekleştirilecektir.
4- Son başvuru tarihi 17.02.2023

03-01-2023